Кормоцид (тд ензим)

Кормоцид В останні роки доведено, що субклінічні бактеріальні захворювання шлунково-кишкового тракту не дозволяють домогтися максимальної продуктивності тварин, а заборона на використання кормових антибіотиків не дозволяє ефективно здійснювати програми контролю кишкової мікрофлори. В якості альтернативи антибіотикам ми пропонуємо препарат «Кормоцид», який підвищує збереженість і життєздатність молодняку свиней і птиці, а також володіє низкою інших корисних властивостей.

Кормоцид являє собою суміш ряду коротколанцюжкових органічних кислот (мурашина, пропіонова, молочна, лимонна, аскорбінова) і пробіотичного препарату на основі лактобацил. Сума органічних кислот в готовому продукті становить не менше 50%. Така синергетична суміш дозволяє направлено впливати на корекцію кишкового біоценозу, підтримувати в кішкивнику певні умови для розвитку нормальної мікрофлори і придушення патогенної. Органічні кислоти сприяють створенню захисного бар'єру від інфекцій і кращому засвоєнню поживних речовин, а лактобактерії контролюють рівень патогенів і підтримують нормофлору. В даний час саме підкислювачі є альтернативою кормовим антибіотикам.

На відміну від антибіотиків, органічні кислоти є природними проміжними продуктами метаболізму сільськогосподарських тварин. Вони абсолютно безпечні і повністю засвоюються в результаті обміну речовин. Більше того, органічні кислоти в організмі виконують функцію джерела додаткової обмінної енергії. Також при використанні підкислювачів не виробляється звикання до них патогенної мікрофлори.

Механізм дії підкислювача простий. Оптимальною для більшості патогенних мікроорганізмів є слабокисла, нейтральна або слаболужна середовище (рН 6-8). Вплив на рН вмісту шлунково-кишкового тракту в бік його зниження є ефективним засобом контролю патогенної мікрофлори - більшість патогенних бактерій не переносить кисле середовище з низьким значенням рН ~ 4,5 - 5,0. Таким чином, додавання підкислювача сприяє збільшенню кислотності кормової маси в ШКТ (або, іншими словами, зниження рН). При цьому зростання бактерій, особливо грамнегативних, які оптимально розвиваються при рН 6-8, пригнічується. Грампозитивні бактерії (в тому числі, молочнокислі), навпаки, краще функціонують при рН 5-5,5, отже, в присутності органічних кислот вони отримують перевагу перед патогенними. Завдяки цьому підвищується активність пепсину і поліпшується всмоктування поживних речовин.

Основні функції підкислювача «Кормоцид»:

  • зниження рН харчового корму;
  • активізація вироблення ферментів шлунка, підшлункової залози і кишечника;
  • контроль E.coli і Salmonella;
  • протигрибковий ефект, профілактика утворення мікотоксинів;
  • рост і нормальний розвиток ворсинок тонкого відділу кишечника;
  • нормалізація мікрофлори кишечника;
  • стимуляція росту і розвитку ворсинок тонкого кишечника.

Завдяки оптимально підібраному складу, препарат вводиться в корм з розрахунку 0,5-2,0 кг на 1 тонну корму залежно від виду, віку та фізіологічного стану тварин або птиці.

 

переваги:
  •  Безпечний і повністю засвоюється в результаті обміну речовин.
  •  Не викликає звикання у патогенної мікрофлори.
  •  Джерело додаткової обмінної енергії в організмі.
  •  Створення захисного бар'єру від інфекцій.
  •  Протигрибковий ефект, профілактика утворення мікотоксінов в кормі.
  •  Оптимально підібраний склад.
  •  Альтернатива антибіотикам.
  •  Збереження і життєздатність молодняку.
  •  Направлене вплив на корекцію кишкового біоценозу.
  •  Вміст органічних кислот в готовому продукті - не менше 50%
 
дозування препарату:
0,5 - 2,0 кг / т корму
.
Фасовка:
Багатошарові крафт-мішки з поліетиленовим вкладишем по 20 кг.
 
умови зберігання:
24 місяці з дня виробництва в темному місці при температурі від 0 до 25 ° С